Algemene voorwaarden

Algemene betaal-en leveringsvoorwaarden LANONA
Op alle offertes, aanbiedingen en leveringen zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing. U kunt deze hier downloaden of kosteloos bij ons opvragen.

Aanvullend op de Algemene Voorwaarden gelden onderstaande levering- en betalingvoorwaarden:

 1. Door een bestelling te plaatsen via de webshop wordt opdracht gegeven aan LANONA voor levering en is sprake van een overeenkomst die wettelijk bindend is.
 2. Op alle rechten, verplichtingen, aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten waarop deze algemene voorwaarden van toepassing zijn, almede op deze voorwaarden, is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.
 3. Alle prijzen zijn in EURO’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten.
 4. Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de gegevens en afbeeldingen op deze site. De prijzen, zoals op het moment van bestellen op de website vermeld, zijn geldig, onder voorbehoud van zetfouten.

Verzending

 1. Voor verzending van de producten brengt LANONA verzendkosten in rekening.

Betaling

 1. Na een bestelling ontvangt u direct een bevestiging per e-mail met daarin een overzicht van uw bestelling en de totale kosten inclusief verzendkosten. In die gevallen, zoals in artikel 5 aangegeven, worden de verzendkosten apart opgegeven na ontvangst van uw bestelling.
 2. Elke bestelling wordt geleverd na betaling. Betaling kan:

Levering

 1. Alle bestelde artikelen die direct leverbaar zijn worden zo spoedig mogelijk en in ieder geval binnen 5 werkdagen na ontvangst van de betaling aangeboden bij Post.nl.
 2. Het kan voorkomen dat een artikel tijdelijk niet op voorraad is. In dat geval krijgt u daarvan bericht onder vermelding van de verwachte leveringtermijn.
 3. Indien nalevering uiteindelijk niet mogelijk is, wordt u hierover ingelicht en komt uw bestelling te vervallen. Er geldt dan voor LANONA geen leveringsplicht.
 4. Wanneer een leverancier tussentijds zijn specificaties wijzigt, wordt dat beschouwd als overmacht.

Retourneren en ruilen

 1. Artikelen kunt u, zonder opgave van reden, binnen 14 dagen na verzenddatum retourneren, tenzij dit bij het aanbod is uitgesloten. Binnen deze termijn kunt u uw bestelling ongebruikt, onbeschadigd en compleet in de originele verpakking terugsturen. U dient uw zending deugdelijk te verpakken, te frankeren en te sturen naar Lanona, Leidse Schouw 2, 2408 AE  Alphen aan den Rijn. Wij storten dan het volledige aankoopbedrag exclusief de oorspronkelijke verzendkosten terug op uw rekening.
 2. Bij een retourzending vanwege een gerechtvaardigde klacht zullen wij uw klacht proberen te (laten) repareren. Indien dat niet lukt krijgt u een vervangend artikel. Uw verzendkosten worden door ons vergoed.
 3. Ruilen vanwege verkeerde maat of kleur is mogelijk binnen 14 dagen na verzenddatum. Artikelen kunt u ongebruikt, onbeschadigd en compleet in originele verpakking terugsturen. U dient uw zending deugdelijk te verpakken, te frankeren en te sturen naar Lanona, Leidse Schouw 2, 2408 AE Alphen aan den Rijn. U ontvangt dan kosteloos vervangende artikelen in de dan gewenste maat en/of kleur. Uw kosten voor het retourzenden worden door ons vergoed. Ruilen is bij LANONA dus gratis!

Privacy 

 1. Alle persoonsgebonden gegevens worden uitsluitend door LANONA gebruikt en zullen nooit aan derden ter beschikking worden gesteld, tenzij noodzakelijk voor betalingstransacties en bezorging van de bestelling.

Aansprakelijkheid

 1. De afgeleverde artikelen bezitten eigenschappen die u op grond van de overeenkomst bij normaal gebruik mag verwachten. Eventuele klachten kunt u schriftelijk of per mail aan ons voorleggen.
 2. LANONA is niet aansprakelijk voor de gevolgen van onjuiste of onvolledige informatie op haar website.
 3. LANONA kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor kleurafwijkingen ten gevolge van beeldschermkwaliteit.

Copyright

 1. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze webpagina mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van LANONA.

Luxe merken